Agenda

 

ICT Square

ICT² is een evenement van NLconnect-lid NDIX, voor het Nederlandse en Duitse bedrijfsleven, overheden, onderwijs en zorg met als thema innovatie, inspiratie en verbinding. Thema: Het versnelde tempo van digitalisering, vandaar ook de naam ICT square.

 

De veranderingen gaan razendsnel en de vraag is bent u voorbereid op de toekomst? Tijdens dit evenement ziet u verschillende toekomstgerichte oplossingen in ICT vanuit verschillende invalshoeken. Vanuit het bedrijfsleven, onderwijs en de overheid. Presentaties, pitches, workshops, demonstraties, talentenplein en leuke “langs de lijn” activiteiten.

 

Bedrijven, dienstverlening, ons dagelijks leven, alles verandert door ICT. De exponentiële groei in data, de steeds sneller toenemende digitalisering, technologische ontwikkelingen, het gaat sneller dan menigeen kan voorspellen. Volgens velen staan we nog maar aan het begin.

 

Iedereen is welkom om kennis te nemen van wat er wordt verteld en vertoond. Iedereen met interesse in de toenemende digitalisering en de uitdagingen die dit met zich meebrengt. Wij verwachten meer dan 1000 bezoekers uit het bedrijfsleven, de gemeentelijke overheid, onderzoeksinstellingen, maar ook studenten, startups, ambtenaren, aanbieders van innovatieve producten en diensten, regionaal MKB, ICT managers uit het bedrijfsleven, innovatiemanagers, HR managers, werkzoekenden, wie niet?!

 

Deel dit artikel