Agenda

 

Najaars-ALV en een kennissessie NLconnect

Op dinsdag 6 december vindt vanaf 15.00 de najaars-ALV van NLconnect plaats, gevolgd door een kennissessie over ‘superaggregatie’. Aansluitend is er een netwerkborrel met buffet.

Op de agenda van de ALV staan onder meer de begroting en onze plannen voor 2023 en de invulling van de bestuursvacature(s). 

Na het formele gedeelte start de kennissessie over superaggregatie. De wereld van videodistributie is sterk in beweging, met steeds meer direct-to-consumer streamingdiensten en ‘self-bundling’ door de consument. Er wordt minder lineair gekeken, maar het TV-pakket blijft wel in trek. En door sterke versnippering en slechte vindbaarheid van content is er ook ook churn bij streamingdiensten. Voor aanbieders van TV-pakketten liggen er kansen om de streamingdiensten in hun aanbod te integreren en de kijker beter te gidsen door het rijke aanbod. Superaggregatie is de term voor die optimale kijkervaring. Maar wat is daarvoor nodig?

Tuan Huyn (Chief Innovation Officer bij Divitel) en Hans Disch (co-founder van 24i) zullen het thema inleiden, waarna we in een interactieve paneldiscussie verder zullen inzoomen. Aan het panel zullen naast de sprekers ook Lucas Vroemen (InCompanyMedia) en Tijn Smithuis (Simply.tv) deelnemen

 

Deel dit artikel