Agenda

 

NLconnect Breeduit Jaarcongres 2022

Op 7 september 2022 organiseert NLconnect opnieuw haar jaarcongres. Het congres bestaat uit een plenair middagprogramma en wordt afgesloten met een borrel en buffet. Het congres trok in 2019 ruim 110 bezoekers uit de breedbandindustrie en werd beoordeeld met een rapportcijfer 8,5. 

 

Het Breeduit Jaarcongres is het vlaggeschip van vereniging NLconnect. De editie van 2019 stond onder leiding van dagvoorzitter Kamran Ullah en had als onderwerp 5G. Voorgaande edities behandelden als thema digitale privacy, breedband in het buitengebied en veranderend kijkgedrag. Vanwege de coronacrisis was het helaas onmogelijk om het jaarcongres in 2020 en 2021 doorgang te laten vinden op de beoogde wijze en locatie. Als alternatief organiseerde NLconnect twee netwerkborrels met enkele korte presentaties over het onderwerp van het jaarcongres: Artificial Intelligence in de breedband-praktijk (2020) en duurzaamheid (2021).

 

Voor 2022 staat het congres gepland op 7 september. Het thema wordt later bekend gemaakt. Het congres is voor leden gratis toegankelijk, voor niet-leden zijn er voordelige tarieven. 

 

Er zijn verschillende sponsormogelijkheden. Interesse om sponsor te worden? Neem dan contact op met de werkgroep evenementen en communicatie, via het contactformulier.

 

Deel dit artikel