Arjen Bakker en Michael Griffioen versterken bestuur NLconnect

4 mei 2021

Arjen Bakker (VolkerWessels Telecom) en Michael Griffioen (Open Dutch Fiber) zijn toegetreden tot het bestuur van vereniging NLconnect. Na een online ledenraadpleging werden zij door de leden gekozen.

Het belang van de breedbandindustrie voor economie en samenleving groeit. Branchevereniging NLconnect groeit mee, zowel in ledental als in verbreding van thema’s. Om de gecombineerde uitrol-ambities van breedband in Nederland het hoofd te kunnen bieden neemt daarbij ook het belang van delen van kennis en intensiveren van samenwerking toe. Daar past een brede vertegenwoordiging uit de markt in het verenigingsbestuur bij.

Digitale verkiezing

In november 2020 is daarom de procedure gestart om te komen tot uitbreiding van het huidige driekoppige bestuur naar vijf bestuursleden. Voor twee vacatures meldden zich zeven uitstekende kandidaten. Omdat een fysieke ALV wegens de coronamaatregelen niet mogelijk was, werd de stemming digitaal gehouden, in week 16 en 17. Arjen Bakker (VolkerWessels Telecom) en Michael Griffioen (Open Dutch Fiber) kregen de meeste stemmen en konden worden gefeliciteerd!

Arjen Bakker (1985), Head of Connectivity Services & Solutions bij VolkerWessels Telecom: “Ik ben verheugd om te zijn verkozen. NLconnect speelt samen met haar leden een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van de kwaliteit op het gebied van de digitale transformatie in Nederland. Ik werk graag met leden samen om de connectiviteitsbehoefte in Nederland naar een volgend niveau te brengen.”

michael griffioenMichael Griffioen (1965), CEO bij Open Dutch Fiber: “Ik ben vereerd te zijn gekozen uit een sterke deelnemersveld. Glasvezel-internet is hard bezig een essentiële levensbehoefte te worden. Om zoveel mogelijk huishoudens zo snel mogelijk toegang te geven tot diensten over glasvezel moeten we sectoroverstijgend denken en innoveren in het belang van consument en maatschappij. NLconnect is bij uitstek het platform dat zich hiervoor uitstekend leent en vanuit het bestuur van NLconnect lever ik hier graag een bijdrage aan.”