InCompanyMedia biedt tijdelijk gratis streamingdienst aan de zorg

9 april 2020

De coronacrisis vraagt veel van mensen in ziekenhuizen en zorginstellingen. IPTV aanbieder InCompanyMedia – met veel klanten in de zorgsector – maakt daarom in samenwerking met Discovery het gebruik van de Discovery app Dplay voor de komende drie maanden gratis mogelijk in de zorg. Met deze actie willen ze het (geïsoleerde) verblijf in een ziekenhuis of zorginstelling wat aangenamer maken.

Tablet

Steeds meer ziekenhuizen en zorginstellingen stappen over van een tv aan het plafond, naar een tablet met televisie in combinatie met zorgdiensten voor persoonlijk gebruik. NLconnect-lid InCompanyMedia en haar partners helpen zorgorganisaties in deze transitie. Zeker in de huidige crisis, waarin veel cliënten en patiënten langere tijd geïsoleerd moeten doorbrengen bieden bijzondere tv-series op hun tablet een uitkomst. Met Dplay is de wereld van BBC-documentaires zoals Frozen Planet, maar ook Nederlandse series als Say Yes To The Dress makkelijk toegankelijk voor cliënten en patiënten via hun tablet. De actie loopt vanaf april tot en met 31 juli 2020.

Ziekenhuizen en zorginstellingen

In lijn met de coronamaatregelen zullen partners van InCompanyMedia – BeagleBoxx en Sentean – hun tablets op afstand voorzien van de Dplay-app. Meer dan 5.000 cliënten en patiënten krijgen doormiddel van een voucher gratis toegang. Klanten van BeagleBoxx en Sentean, waar InCompanyMedia de tv-kanalen voor verzorgt, zijn ziekenhuizen en zorginstellingen uit het hele land, zoals het Amphia ziekenhuis in Breda, het Zuyderland ziekenhuis in Sittard en Heerlen en het Antonie van Leeuwenhoek in Amsterdam. Ook instellingen die géén klant zijn van InCompanyMedia, kunnen gratis vouchers aanvragen via info(AT)incompanymedia.com