NLconnect verbindt de keten van bedrijven die breedbandnetwerken aanleggen of exploiteren, die breedband-diensten leveren of die aan de keten toeleveren. We bevorderen innovatie, onderlinge samenwerking en kennisuitwisseling in de breedbandsector en behartigen de gedeelde belangen bij stakeholders. We streven naar innovatie en een gezonde marktwerking in alle segmenten van de breedband-keten.

Wat zijn de voordelen van het lidmaatschap van NLconnect?

  • Je kunt kosteloos deelnemen aan onze netwerkevents, waaronder ons jaarcongres;
  • Je profiteert van bedrijfsoverstijgende belangenbehartiging in Den Haag, Brussel en bij andere stakeholders;
  • Je kunt meepraten over relevante actuele issues in onze werkgroepen;
  • Je draagt bij aan de professionalisering en kwaliteitsverbetering van de breedband-sector en van de digitale economie en maatschappij in het algemeen;
  • Je kunt gebruik maken van diensten en advies op het gebied van juridische- en regelgevingszaken en inkoop van TV- en videocontent;
  • Je versterkt je positionering en reputatie dankzij ons kennis- en communicatieplatform.

 

Lidmaatschap staat open voor alle bedrijven en organisaties die deel uitmaken van de keten van bedrijven die breedbandnetwerken aanleggen en exploiteren, die elektronische communicatiediensten leveren over deze digitale infrastructuur of die aan de keten toeleveren.

Contributie

Er zijn 3 contributiecategorieën:  klein (€ 1200,- voor bedrijven met minder dan 5 FTE), middel (€ 3010,- voor bedrijven met 5 – 100 FTE) en groot (€ 4810,- voor bedrijven met meer dan 100 FTE). 

 

Meteen lid worden? Meld je aan met onderstaande knop:

 

Aanmelden