NLConnect is de vereniging van telecom- en kabelbedrijven

Nederland is qua telecom en media toonaangevend in Europa en de wereld. Het is de ambitie van NLConnect om deze voorsprong verder uit te bouwen door te investeren in connectiviteit: steeds snellere vaste en draadloze netwerken, maar ook mediadiensten om de kijker en luisteraar op de meest gebruiksvriendelijke wijze te voorzien van de beste content. NLConnect behartigt de belangen van telecom- en kabelbedrijven: internetaanbieders en aanbieders van tv pakketten. De leden van NLConnect bieden consumenten en bedrijven via glasvezel en kabel onder meer supersnel breedbandinternet, multiscreen digitale televisie, telefonie en WiFi.

 

Over ons

Mathieu Andriessen
Algemeen directeur

Mathieu (1976) is bestuurskundige met een achtergrond in politiek, bestuur en public affairs. Mathieu heeft brede kennis van de digitale samenleving en economie en is gespecialiseerd in mediabeleid, breedband en auteursrecht.

Femke Bartelds
Communicatiemanager

Femke (1976) is na haar studie aan de RUG als communicatiemedewerker aan de slag gegaan. Zij heeft aan de wieg gestaan van de huidige communicatiestrategie van de vereniging met een digitale basis voor alle externe activiteiten.

Wilma Koetje
Contentmanager

Wilma (1968) houdt zich als contentmanager voor de kleinere leden bezig met de contracten en contacten met radio- en televisiezenders. Wilma is afgestudeerd aan de School voor Journalistiek en is bijna 20 jaar in de kabel- en telecombranche werkzaam. Haar specialiteit ligt op het vlak van content en auteursrecht.

Bestuur

Vicevoorzitter
Hans Burgs
Content & Community Manager RTV DELTA
Penningmeester/secretaris
Niek Geelhoed
Directeur Kabelnoord
Bestuurslid
Edo Kweldam
Managing director CAI Harderwijk