Agenda

 

 

NLconnect events

 

Voorjaars-ALV en kennissessie NLconnect

Golden Tulip Ampt van Nijkerk

Op 30 juni organiseert NLconnect haar voorjaars-ALV en de kennissessie ‘datacenters: not in my back yard?’. 


 

NLconnect Breeduit Jaarcongres 2022

nnb

Op 7 september 2022 organiseert NLconnect opnieuw haar jaarcongres. Het congres bestaat uit een plenair middagprogramma en wordt afgesloten met een borrel en buffet. Het congres trok in 2019 ruim 110 bezoekers uit de breedbandindustrie en werd beoordeeld met een rapportcijfer 8,5. 


 

Najaars-ALV en een kennissessie NLconnect

ntb

Op 6 december organiseert NLconnect haar najaars-ALV en een kennissessie. Het onderwerp van de kennissessie wordt later bekend gemaakt.


 

 

 

 

Overige congressen en events

 

FttH Conference 2022

Messe Wien, Wenen, Oostenrijk

Het jaarlijkse congres van de Fibre to the Home Council Europe wordt op 23 tm 25 mei 2022 weer fysiek gehouden, in Wenen. NLconnect is ook dit jaar associate conference partner van dit event. Voor leden van NLconnect is op verzoek een kortingscode beschikbaar

 

Telecom Insights

Spant, Bussum

Telecompaper organiseert op donderdag 25 mei het congres Telecom Insights 2022. Telecom Insights 2022 is een fysiek congres, over de stand van zaken en over de kansen en uitdagingen van de komende tijd. 

 

Fiberdays22

RheinMain CongressCenter Wiesbaden

The FIBERDAYS22  – the leading trade fair for fiber optics – will take place on June 14 and 15, 2022 in the RheinMain CongressCenter (RMCC).