Agenda

 

 

NLconnect events

 

NLconnect themabijeenkomst

ntb

Op 21 april organiseert NLconnect een themabijeenkomst. Onderwerp en locatie worden later bekend gemaakt.


 

Voorjaars-ALV en kennissessie NLconnect

De Kooi, Bunschoten

Op 23 juni organiseert NLconnect haar voorjaars-ALV en een kennissessie. Het onderwerp van de kennissessie wordt later bekend gemaakt.


 

NLconnect Breeduit Jaarcongres 2022

nnb

Op 7 september 2022 organiseert NLconnect opnieuw haar jaarcongres. Het congres bestaat uit een plenair middagprogramma en wordt afgesloten met een borrel en buffet. Het congres trok in 2019 ruim 110 bezoekers uit de breedbandindustrie en werd beoordeeld met een rapportcijfer 8,5. 


 

Najaars-ALV en een kennissessie NLconnect

ntb

Op 6 december organiseert NLconnect haar najaars-ALV en een kennissessie. Het onderwerp van de kennissessie wordt later bekend gemaakt.


 

 

 

 

Overige congressen en events

 

Fiberdays22

RheinMain CongressCenter Wiesbaden

The FIBERDAYS22  – the leading trade fair for fiber optics – will take place on March 23 and 24, 2022 in the RheinMain CongressCenter (RMCC).

 

FttH Conference 2022

Messe Wien, Wenen, Oostenrijk

Het jaarlijkse congres van de Fibre to the Home Council Europe wordt op 29 tm 31 maart 2022 weer fysiek gehouden, in Wenen. NLconnect is ook dit jaar associate conference partner van dit event. Voor leden van NLconnect is op verzoek een kortingscode beschikbaar

 

ANGA COM 2022

Koelnmesse, Keulen

ANGA COM is een wereldwijd begrip met elk jaar weer duizenden bezoekers. NLconnect is trotse Kooperationspartner van ANGACOM.