NLconnect is de branchevereniging van de glasvezel- en breedbandindustrie

Bestuur en bureau

Bestuur

Gerlas van den Hoven

Voorzitter

Gerlas is CEO en medeoprichter van Genexis, een fabrikant van innovatieve glasvezel-apparatuur.

Edo Kweldam

Secretaris

Edo is managing director bij CAI Harderwijk, exploitant van het kabel- en glasvezelnetwerk in Harderwijk en Hierden.

Dick Kroon

Penningmeester

Dick is directeur bij Hirschmann Multimedia, een internationale kennis- en handelsorganisatie voor communicatie- en industriële netwerken.

Arjen Bakker

Algemeen bestuurslid

Arjen is Head of Connectivity Services & Solutions bij VolkerWessels Telecom, een bedrijf dat breedbandnetwerken ontwerpt, bouwt en onderhoudt.

Miriam van Deursen

Algemeen bestuurslid

Miriam is Manager Public & Regulatory Affairs bij T-Mobile Netherlands

Bureau

Mathieu Andriessen

Directeur

Mathieu (1976) is bestuurskundige met een achtergrond in politiek, bestuur en public affairs. Mathieu heeft brede kennis van de digitale samenleving en economie en is gespecialiseerd in mediabeleid, breedband en auteursrecht.

Wilma Koetje

Contentmanager

Wilma (1968) houdt zich als contentmanager bezig met de contracten en contacten met radio- en televisiezenders. Zij verricht deze werkzaamheden voor een subgroep van de leden van de vereniging, die RTV- en videodiensten aanbieden. Wilma is afgestudeerd aan de School voor Journalistiek en is bijna 20 jaar in de kabel- en telecombranche werkzaam. Haar specialiteit ligt op het vlak van content en auteursrecht.

Geschillencommissie NLconnect Internet TV en Bellen

Hans Burgs

Commissielid

Hans Burgs is sinds maart 2021 namens NLconnect commissielid binnen de Geschillencommissie NLconnect Internet TV en Bellen. Hans heeft ruime ervaring binnen de telecomsector, opgedaan bij onder meer DELTA. Eerder was Hans ook bestuurslid bij NLconnect en rechtvoorganger NLkabel.