Alternatief NLconnect Breeduit Jaarcongres 2020

 

Op woensdag 9 september organiseert NLconnect met afstand de beste netwerkborrel!, het alternatieve programma voor ons jaarcongres.

 

Vanwege de coronacrisis is het helaas onmogelijk om ons jaarcongres doorgang te laten vinden op de beoogde wijze en locatie. Als alternatief organiseren we een netwerkborrel met enkele korte presentaties over het onderwerp van het jaarcongres: Artificial Intelligence in de breedband-praktijk.

 

De netwerkborrel vindt plaats op 9 september van 15.00 tot 18.00 uur. Toegang is beperkt tot het ledenbestand. Vanwege de coronaregels is er een maximum van 100 mensen. 

Eerdere edities breeduit jaarcongres

2019: 5G, voorbij de hype

 

Met het thema ‘5G: voorbij de hype’ stonden we stil bij de werkelijke impact van 5G op verschillende partijen. Bezoekers kregen inzicht in de échte gevolgen van de introductie van 5G voor consument, maatschappij en de breedband-branche en in de stappen die we nog moeten zetten.

2018: Digitale Privacy

 

Privacy houdt de gemoederen bezig. Zeker sinds de AVG in werking trad, staat het onderwerp bij veel bedrijven en consumenten in de schijnwerpers. Maar wat betekent privacy eigenlijk voor ons in de dagelijkse praktijk? Sprekers van onder meer XS4ALL en Microsoft stonden stil bij dit onderwerp

2017: Breedband in het buitengebied

 

Het thema van het jaarcongres was in 2017 ‘Let’s go outside!? Van binnen naar buiten’. Diverse breedband-initatieven in het buitengebied passeerden de revue. Onder meer CIF en het ministerie van Economische Zaken spraken op het goedbezochte congres.

 

Deel dit artikel