NLconnect Breeduit Jaarcongres 2022

 

Het Breeduit Jaarcongres is het vlaggeschip van vereniging NLconnect. Het congres bestaat uit een plenair middagprogramma en wordt afgesloten met een borrel en barbecue. Het congres trekt ruim 110 bezoekers uit de breedbandindustrie en wordt beoordeeld met een rapportcijfer 8,5. In 2022 is het thema ‘It’s all in the game!’ en staan we stil bij de gamesindustrie.

 

Op woensdag 7 september vindt van het jaarcongres plaats in Fort Voordorp in Groenekan bij Utrecht. Het congres bestaat uit een plenair middagprogramma en wordt afgesloten met een borrel en barbecue. Start is om 13.00 en om 21.00 sluiten we af. 

 

Het thema is dit jaar ‘It’s all in the game!’

 

De gamesindustrie groeit wereldwijd sterk en laat ook in ons land positieve cijfers zien. Wat zijn de belangrijkste trends in deze belangrijke aanpalende sector? Hoe staat het met cloudgaming en welke eisen stelt de gamesindustrie eigenlijk straks aan onze connectiviteit? Games hebben impact op de metaverse en de entertainmentindustrie, maar met serious en applied games ook in de bredere maatschappij. Welke raakvlakken zijn daar met de breedbandsector?

 

Sprekers

 

  • Lucas Tak, business development manager, i3D.net: Performance Hosting;
  • Marco Hazendonk, Content Creator en Twitch/YouTube streamer, TechTime;
  • Tim Murck, co-founder HackShield Future Cyber Heroes (HackShield);
  • Christel van Grisven, Operations Manager, Dutch Game Garden;
  • Tom Wijman, Head of Reports & Forecasting, Newzoo: Games Market Data;
  • Jeroen Buijs, CTO, Ericsson Netherlands.

 

De dag zal onder leiding staan van dagvoorzitter Rick van der Kleij. Het congres is voor leden gratis toegankelijk, voor niet-leden zijn er voordelige tarieven. 

 

 

Sponsors

logo genexisLogo AVM logo fiberrevolution

 

Eerdere edities breeduit jaarcongres

Vanwege de coronacrisis was het helaas onmogelijk om het jaarcongres in 2020 en 2021 doorgang te laten vinden op de beoogde wijze en locatie. Als alternatief organiseerde NLconnect twee netwerkborrels met enkele korte presentaties over het onderwerp van het jaarcongres: Artificial Intelligence in de breedband-praktijk (2020) en duurzaamheid (2021). Eerdere edities gingen over 5G (2019), digitale privacy (2018) en breedband in het buitengebied (2017).

 

Deel dit artikel