NLconnect is de branchevereniging van de telecom-, breedband- en glasvezelindustrie

Bedrijventerreinen Westland & Midden-Delfland krijgen glasvezelinternet van DELTA Zakelijk

Nieuws
09 oktober 2019
Bedrijventerreinen Westland & Midden-Delfland krijgen glasvezelinternet van DELTA Zakelijk

DELTA Zakelijk gaat glasvezelinternet, tv en telefonie aanbieden op de bedrijventerreinen in Westland & Midden-Delfland. Deze glasvezeldiensten gaan geleverd worden over het netwerk van DELTA Fiber Nederland, waarvoor op dit moment een vraagbundelingscampagne loopt onder de naam Glasvezel buitenaf. Als 50 procent van de bewoners en bedrijven op een bedrijventerrein meedoet, dan gaat de aanleg door.

DELTA Zakelijk heeft al een grote footprint op de Westlandse bedrijventerreinen, toch ziet het bedrijf nog veel kansen. "We kunnen meeliften op de aanleg van glasvezel in de buitengebieden. Dat stelt ons in staat om een gevarieerd aanbod neer te leggen, met naast de hoogwaardige verbindingen ook de voordelige Flexpakketten inclusief interactieve tv. Hiermee kunnen we een grote diversiteit aan locaties bedienen, dus ook woningen en bedrijven aan huis", aldus Dennis Bos, manager Marketing & Sales Bedrijventerreinen van DELTA Zakelijk

CBizz wordt DELTA Zakelijk

Begin dit jaar werd CBizz B.V. overgenomen door DELTA Fiber Nederland B.V. Hiermee verstevigde DELTA Fiber Nederland zijn positie op de zakelijke markt. Vanaf 1 november gaan de  activiteiten verder onder de merknaam DELTA Zakelijk. "Dit is een speciaal project met mooie historie voor ons", zegt Dennis Bos. "DELTA Zakelijk is ontstaan na de overname van CBizz door DELTA Fiber Nederland. CBizz is weer de verzelfstandiging van CAIW Business, dat lange tijd in Naaldwijk was gevestigd, en bekend stond om de hoogwaardige Westnet verbindingen. Met dit project gaan we als het ware terug naar onze roots."

DELTA Zakelijk heeft al een grote footprint op de Westlandse bedrijventerreinen, toch ziet het bedrijf nog veel kansen. "We kunnen meeliften op de aanleg van glasvezel in de buitengebieden. Dat stelt ons in staat om een gevarieerd aanbod neer te leggen, met naast de hoogwaardige verbindingen ook de voordelige Flexpakketten inclusief interactieve tv. Hiermee kunnen we een grote diversiteit aan locaties bedienen, dus ook woningen en bedrijven aan huis."

Sluitingsdatum 9 december

Glasvezel buitenaf start alleen met de aanleg als minimaal 50 procent van de aanwezigen op een bedrijventerrein meedoet. Voor bewoners en ondernemers is het dus zaak om vóór 9 december een keuze te maken. "Via deltazakelijk.nl/westland kunnen bedrijven én particulieren zich aanmelden voor een abonnement. Wij zorgen ervoor dat de aanmeldingen worden doorgegeven aan de netwerkbeheerder en meetellen in de vraagbundeling", legt Bos uit.