NLconnect is de branchevereniging van de glasvezel- en breedbandindustrie

CBizz neemt glasvezelnetwerk KBP over

Nieuws
01 april 2019
CBizz neemt glasvezelnetwerk KBP over

CBizz is de nieuwe eigenaar van het glasvezelnetwerk op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert. KBP en CBizz zijn tot overeenstemming gekomen over de overdracht en deze is recent geeffectueerd.

KBP heeft in 2012 geïnvesteerd in de aanleg van een glasvezelnetwerk. Dit zodat alle nieuwe bedrijven die zich hier gingen vestigen vlot en eenvoudig aangesloten konden worden. Inmiddels zijn alle actieve bedrijven en camera's op het bedrijvenpark aangesloten op dit glasvezelnetwerk.

Met de overname door CBizz is de continuïteit van het glasvezelnetwerk gewaarborgd en kunnen de bedrijven op het Kempisch Bedrijvenpark gebruik blijven maken van het netwerk. Daarnaast zorgt CBizz voor vernieuwing van het glasvezelnetwerk en zal zij hierover een op bedrijventerreinen toegespitst aanbod gaan leveren.

Voor CBizz is de aanwinst van glasvezelnetwerk KBP een goede aanvulling op haar reeds bestaande infrastructuur. Ze is actief op ruim honderd bedrijventerreinen en heeft afgelopen jaar onder andere het glasvezelnetwerk gerealiseerd op het naastgelegen bedrijventerrein Hapert