NLconnect is de branchevereniging van de glasvezel- en breedbandindustrie

CBizz sluit bedrijventerrein Harnaschpolder in Den Hoorn aan op glasvezel

Nieuws
16 augustus 2018
CBizz sluit bedrijventerrein Harnaschpolder in Den Hoorn aan op glasvezel

Na een geslaagde samenwerking met lokale ondernemers is het nieuwe glasvezelnetwerk van CBizz op het bedrijventerrein Harnaschpolder in Den Hoorn in gebruik genomen.

Alle bedrijven op Harnaschpolder zijn inmiddels door CBizz voorzien van een glasvezelaansluiting. De aannemer heeft haar werkzaamheden afgerond en de meeste ondernemingen hebben hun glasvezelverbinding in gebruik genomen. Bijzonder aan de werkwijze van CBizz is dat ze alle panden kosteloos heeft voorzien van een aansluiting. Pas op het moment dat bedrijven daadwerkelijk gebruik gaan maken van de verbinding, gaan ze er geld voor betalen.

Harnaschpolder is een bedrijventerrein in ontwikkeling en CBizz heeft met haar netwerkplanning rekening gehouden met de toekomstige kavel-uitgifte en de wens van toekomstige ondernemers tot aansluiting op het glasvezel netwerk.

De heer S. de Graaf, directie CBizz: "Het initiatief tot de uitrol past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. De uitrol van glasvezel op bedrijventerrein Harnaschpolder is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz.