NLconnect is de branchevereniging van de telecom-, breedband- en glasvezelindustrie

DELTA Zakelijk gaat supersnel glasvezelinternet leveren op bedrijventerreinen in Noordoost-Limburg

Nieuws
06 september 2019
DELTA Zakelijk gaat supersnel glasvezelinternet leveren op bedrijventerreinen in Noordoost-Limburg

Op een groot aantal bedrijventerreinen in Noordoost-Limburg gaat DELTA Zakelijk snelle glasvezelverbindingen aanbieden. Dat gebeurt over het nieuwe netwerk dat Glasvezel buitenaf wil aanleggen, die hiervoor een vraagbundeling heeft gestart. Goed nieuws dus voor alle ondernemers en bewoners op deze terreinen; supersnel internet, telefonie en interactieve tv is binnen handbereik!

"Er is een grote diversiteit aan locaties op de bedrijventerreinen, van woningen tot aan grootschalige bedrijven. We snappen heel goed dat een woonhuis of bedrijf aan huis geen 1:1 internetverbinding nodig heeft met een uitgebreide service-agreement. Daarom hebben we een pakket van diensten ontwikkeld, waarin iedereen wel een passend abonnement kan vinden", zegt Dennis Bos, manager commercie van DELTA Zakelijk. "Van voordelige flexpakketten, uit te breiden met tv en telefonie, tot aan hoogwaardige zakelijke abonnementen met 24x7 support."

50 procent van de ondernemers en bewoners moet meedoen

De aanleg van het nieuwe glasvezelnetwerk gaat alleen door als minimaal 50 procent van de adressen meedoet op een bedrijventerrein. Voor bewoners en ondernemers is het dus zaak om vóór 28 oktober een abonnement af te sluiten. "Aanmelden kan via deltazakelijk.nl/noordlimburg, ook particulieren kunnen daar terecht. Wij zorgen ervoor dat de aanmeldingen worden doorgegeven aan de netwerkbeheerder en meetellen in de vraagbundeling", legt Bos uit.