NLconnect is de branchevereniging van de telecom-, breedband- en glasvezelindustrie

Fiber Groep neemt Zerospace over

Nieuws
02 juli 2024
Photo by <a href="https://unsplash.com/@ronaldacrow?utm_content=creditCopyText&utm_medium=referral&utm_source=unsplash">Ronald Crow</a> on <a href="https://unsplash.com/photos/a-bunch-of-yellow-and-green-wires-and-wires-8oR7XykOjk4?utm_content=creditCopyText&utm_medium=referral&utm_source=unsplash">Unsplash</a>

Fiber Groep maakt bekend dat Zerospace ICT Services per 1 juni onderdeel is van de Fiber Groep. Deze overname markeert een stap in de verdere versterking van Fiber Groep’s positie op de B2B internetmarkt.

Zerospace, gespecialiseerd in B2B internetdiensten over glasvezel, beschikt over een eigen glasvezelnetwerk in Amsterdam en Den Haag. Daarnaast heeft Zerospace een aantal bedrijfsverzamelgebouwen in haar portfolio, waarmee ze een solide basis biedt voor hoogwaardige connectiviteitsoplossingen.

De overname biedt een stevige basis voor de verdere groei en ontwikkeling van zowel Zerospace als Fiber Groep. Voorlopig blijft Zerospace als zelfstandig merk voortbestaan, waarbij er geen veranderingen plaatsvinden in de huidige dienstverlening. Klanten van Zerospace zullen echter direct profiteren van de voordelen die de gecombineerde middelen en expertise binnen de Fiber Groep met zich meebrengen.

“We zijn verheugd om Zerospace te verwelkomen in de Fiber Groep familie,” aldus Robert Hesselman. “Deze overname stelt ons in staat om onze positie op de B2B internetmarkt te versterken en onze klanten nog beter van dienst te zijn met innovatieve en kostenefficiënte oplossingen.” Victor Elsendoorn, CCO van Zerospace, zegt hierover: “We zijn zeer verheugd met de overname door de Fibergroep en de mogelijkheden die dit biedt voor toekomstige ontwikkelingen. Aan boord van de Fiber Groep kunnen onze klanten profiteren van de schaalvoordelen die de Fibergroep ze kan bieden.”

De Fiber Groep kijkt met vertrouwen uit naar de samenwerking en naar de vele mooie B2B-projecten die in de toekomst gerealiseerd zullen worden.