NLconnect is de branchevereniging van de telecom-, breedband- en glasvezelindustrie

Glaspoort en BAM Telecom starten een langdurige samenwerking

Nieuws
07 maart 2023
Glaspoort en BAM Telecom starten een langdurige samenwerking

Glaspoort en BAM Telecom starten een langdurige samenwerking om tienduizenden bedrijven aan te sluiten op glasvezel. BAM Telecom zal zich richten op bedrijventerreinen door heel Nederland. Het contract loopt tot 2027 en stelt Glaspoort in staat om haar diensten uit te breiden naar nieuwe gebieden.

Glaspoort koos voor een samenwerking met BAM Telecom vanwege hun uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van glasvezelinfrastructuren op bedrijventerreinen. Dit zal, in combinatie met de expertise van Glaspoort in het leveren van snel en betrouwbaar glasvezel, de samenwerking tot een groot succes maken.

Nieuwe gebieden

Martin Wanschers, COO Glaspoort: “Onze ambitie is om de digitale connectiviteit in Nederland te verbeteren. Door deze samenwerking kunnen we onze plannen versnellen en uitbreiden naar nieuwe gebieden. Dat zal onze klanten ten goede komen en onze positie als toonaangevende aanlegger en beheerder van glasvezel versterken."

Co-creatie

Jeroen Wijnen, Managing Director BAM Telecom: “We leveren een bijdrage aan de ambitie van Glaspoort door de aanleg van optimaal presterende glasvezelnetwerken. Onze ervaring met grootschalige projecten op bedrijventerreinen stelt ons in staat passende totaaloplossingen te bieden, die zorgen voor de digitale continuïteit van bedrijfsprocessen. We geloven dat het intensiveren van connectiviteit vooral rendeert als we in co-creatie met Glaspoort innovatieve toepassingen ontwikkelen, deze servicegericht in praktijk brengen en voortdurend verbeteren.”