NLconnect is de branchevereniging van de glasvezel- en breedbandindustrie

Glasvezelprovider Jonaz verdrievoudigt dekking in 2018

Nieuws
20 december 2017
Glasvezelprovider Jonaz verdrievoudigt dekking in 2018

Jonaz verdrievoudigt zijn dekkingsgebied binnen anderhalf jaar. In 2018 gaat de provider glasvezelinternet leveren in Hilversum, Lelystad, Veenendaal, Nijkerk en de gemeente Gooise Meren (Bussum en Naarden). Jonaz biedt al diensten aan in Amersfoort, Leusden, Baarn, Soest en Hoogland.

Onlangs gaf de provider al aan in Almere te gaan leveren. "In de plaatsen waar we nu leveren, merken we dat de formule van Jonaz goed aanslaat," zegt Willem-Jan Tanis, directeur van Jonaz. De groei van Jonaz past binnen de landelijke trend op het gebied van telecom. "De bandbreedte wordt steeds belangrijker, omdat een toenemend aantal diensten die via internet geleverd worden een hoge bandbreedte vereist."

"Consumenten willen persoonlijke aandacht, kwaliteit en een scherpe prijs," zegt Tanis. "Klanten stellen hoge eisen aan internetverbinding en service." Jonaz biedt deze mogelijkheden. "Het merendeel van onze klanten kiest voor Jonaz vanwege de combinatie van internetsnelheid, service en prijs," concludeert Tanis.

Bron: Jonaz