NLconnect is de branchevereniging van de telecom-, breedband- en glasvezelindustrie

Nieuwe provider Tweak op glasvezelnetwerk CAI Harderwijk

Nieuws
29 oktober 2020
Nieuwe provider Tweak op glasvezelnetwerk CAI Harderwijk

CAI Harderwijk heeft er als netwerkbeheerder sinds kort een nieuwe klant bij: de serviceprovider Tweak. Deze provider is na Caiway, Delta, Fiber Nederland, KPN, Plinq, Solcon en XSyou nu de achtste provider die zijn diensten aanbiedt via het glasvezelnetwerk van CAI Harderwijk. 

Alle abonnementen van Tweak hebben een upload- en downloadsnelheid van 1000 mbit per seconde, oftewel 1 gigabit. Abonnees van Tweak die per jaar betalen ontvangen extra korting op alle gigabit-abonnementen.

Tweak, gevestigd in Almere, is een echt familiebedrijf en in 2002 ontstaan vanuit de techwebsite Tweakers.net. Het doel van Tweak is om de laatste technologie op het gebied van internet beschikbaar maken voor een eerlijke prijs, zonder restricties. Aanvankelijk richtte Tweak zich vooral op specifieke gebruikers, zogenaamde 'tweakers', die alles uit hun verbinding wilden halen. Onderwijl is Tweak geëvolueerd tot een volledig internetbedrijf met een aanbod voor iedereen die waarde hecht aan de nieuwste technieken op het gebied van internet, telefonie en televisie. In 2014 is Tweak begonnen met het leveren van gigabit-glasvezelverbindingen. Sindsdien zet Tweak zich volop in voor een zo groot mogelijk gigabit-levergebied, zodat steeds meer huishoudens gebruik kunnen maken van een snel, open en eerlijk internet.