NLconnect is de branchevereniging van de telecom-, breedband- en glasvezelindustrie

T-Mobile introduceert mesh-WiFi oplossing 'WiFi Plus'

Nieuws
04 augustus 2020
T-Mobile introduceert mesh-WiFi oplossing 'WiFi Plus'

T-Mobile introduceert een mesh-WiFi product waarmee klanten hun wifinetwerk thuis kunnen uitbreiden en versterken. Met een groeiend aantal apparaten in huis is de behoefte aan goede wifi op alle plekken en etages in huis onmisbaar geworden. T-Mobile speelt met WiFi Plus in op de behoefte van sommige klanten aan een nóg sneller en stabieler wifinetwerk.

Nederlandse huishoudens maken steeds intensiever gebruik van hun wifinetwerk. Niet alleen wordt er door de huidige omstandigheden meer thuisgewerkt, ook zijn er steeds meer apparaten in huis die verbonden zijn met internet. Denk aan slimme energiemeters, thermostaten, game consoles of televisies. Een goed wifinetwerk overal in huis is dan ook onmisbaar.

Mesh-WiFi

Consumenten kunnen in bepaalde situaties problemen ervaren met hun wifiverbinding. Vooral in grote appartementencomplexen en drukke steden, waar veel routers dicht op elkaar staan, is een snel en stabiel wifinetwerk een uitdaging. T-Mobile biedt met WiFi Plus een oplossing op maat voor klanten die net dat beetje extra willen. De klant kan één of meerdere extra wifipunten aanschaffen en deze zelf eenvoudig en draadloos aansluiten. De nieuwste mesh-technologie zorgt ervoor dat klanten overal in huis het beste bereik hebben en automatisch verbonden worden met de snelste en sterkste wifiverbinding. Deze technologie zorgt er namelijk voor dat apparaten altijd verbinding maken met het modem of wifipunt met het meest optimale wifisignaal.

Heel Nederland snel en stabiel internet

Tisha van Lammeren, Directeur Consumentenmarkt T-Mobile Nederland: "Wij blijven luisteren naar onze klanten. Hoewel de meeste huishoudens genoeg hebben aan een enkel wifisignaal van het modem, hebben bepaalde klanten behoefte aan meer. Met Wifi Plus voorzien we in die behoefte en bieden we klanten net dat beetje extra voor nóg sneller en stabieler draadloos internet in huis."