NLconnect is de branchevereniging van de telecom-, breedband- en glasvezelindustrie

T-Mobile klantvriendelijkste telecombedrijf van Nederland

Nieuws
12 mei 2023
T-Mobile klantvriendelijkste telecombedrijf van Nederland

T-Mobile is uitgeroepen tot het meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland in de categorie Telecom. Dat blijkt uit het grootste onafhankelijk onderzoek van MarketResponse, dat jaarlijks de prestaties van Nederlandse organisaties op het gebied van klantvriendelijkheid monitort. De uitslag werd donderdagavond bekend gemaakt in Utrecht, tijdens het evenement ‘HX = EX + CX’ van MarketResponse en Platform voor Klantgericht Ondernemen. Klanten bekroonden T-Mobile met een 7,8.

Klanten benoemen onder andere het inlevingsvermogen van de klantenservice en de bereidheid om mee te helpen in hun positieve beoordeling van de telecomproviderTisha van Lammeren, Chief Commercial Officer van T-Mobile Nederland: “Iedere dag doen wij met heel veel medewerkers ons uiterste best om klanten te begrijpen, om mee te leven, om flexibel te zijn in het vinden van een oplossing. We willen er echt voor al onze klanten zijn. Dat we nu met zo’n onafhankelijke test als winnaar uit de strijd komen, is een bekroning op ons werk. We willen de ‘customer champion’ zijn in de Nederlandse telecommarkt en deze prijs bevestigt dat we het kunnen. Dat betekent hard werken en doorgaan, want deze prijs willen we vasthouden en het rapportcijfer van 7.8 verhogen.” 

‘Outstanding’ netwerk 

Eerder dit jaar bleek ook al dat T-Mobile’s mobiele netwerk behoort tot de top drie netwerken van de wereld, die allemaal als ‘outstanding’ worden bestempeld. Dit concludeerde benchmarkorganisatie Umlaut in februari 2023 in haar jaarlijkse rapport over de Nederlandse markt.