NLconnect is de branchevereniging van de telecom-, breedband- en glasvezelindustrie

Versnelde aanleg glasvezel voor consumenten door samenwerking tussen Glaspoort en BAM Telecom

Nieuws
11 mei 2023
Versnelde aanleg glasvezel voor consumenten door samenwerking tussen Glaspoort en BAM Telecom

Glaspoort bundelt de krachten met BAM Telecom voor de aanleg van glasvezel voor consumenten in Nederland. Met deze samenwerking willen beide bedrijven tienduizenden huishoudens aansluiten op een supersnel en betrouwbaar glasvezelnetwerk. 

Glaspoort heeft gekozen voor een samenwerking met BAM Telecom vanwege hun uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van de aanleg van glasvezelinfrastructuren. Door hun expertise samen te voegen met die van BAM Telecom wordt een belangrijke stap gezet in de uitrol van glasvezel in Nederland. Hierdoor is supersnel en betrouwbaar internet binnen handbereik voor tienduizenden huishoudens. 

“Deze samenwerking sluit naadloos aan bij onze ambitie om de digitale connectiviteit in Nederland te verbeteren. Gezamenlijk kunnen wij onze plannen versnellen. Consumenten door het hele land kunnen hierdoor eerder profiteren van de toegevoegde waarde van een duurzaam glasvezelnetwerk. De samenwerking met BAM Telecom stelt ons in staat dit doel te bereiken”, aldus Martin Wanschers, COO van Glaspoort. 

Peter van Dijk, Commercieel Manager BAM Telecom, voegt hieraan toe: “We zien een enorme behoefte aan betrouwbare en snelle internetverbindingen en deze samenwerking stelt ons in staat om aan die behoefte te voldoen. We zijn verheugd om samen te werken met Glaspoort en hun uitgebreide kennis van de uitrol van glasvezelnetwerken te combineren met onze ervaring in het realiseren van deze netwerken.”