NLconnect is de branchevereniging van de telecom-, breedband- en glasvezelindustrie

VolkerWessels Telecom connect breidt partnership met Eurofiber uit voor optimale connectiviteit

Nieuws
27 oktober 2023
VolkerWessels Telecom connect breidt partnership met Eurofiber uit voor optimale connectiviteit

Eurofiber en VolkerWessels Telecom Connect bundelen krachten om klanten te voorzien van een uitgebreider aanbod aan connectiviteitsoplossingen. Door de samenwerking met Eurofiber kan VolkerWessels Telecom Connect gebruikmaken van een landelijk dekkend netwerk van hoogwaardige breedband internetdiensten. VolkerWessels Telecom Connect versterkt daarmee haar marktpositie met uitgebreidere connectiviteitsoplossingen, waaronder een flexibele SD-WAN-dienst. Deze dienst stelt organisaties in staat om een flexibele netwerkomgeving te realiseren die cloud- en SaaS-oplossingen eenvoudig faciliteert.

 

Vertrouwen op 24/7 beschikbaarheid

VolkerWessels Telecom Connect realiseert voor haar klanten een totaaloplossing op het gebied van IT door verschillende managed services te combineren. Een belangrijke component hierin is de connectiviteit. Als organisatie moet je kunnen vertrouwen op 24/7 beschikbaarheid en optimale prestaties van de internetverbindingen. Tevens wil je ontzorgd worden als het gaat om beheer en onderhoud, zodat IT-mensen zich kunnen focussen op business innovatie.

Sterke landelijke dekking

Om dit te verwezenlijken, maakte VolkerWessels Telecom Connect tot voor kort gebruik van de diensten van verschillende leveranciers van connectivity-oplossingen. Arjen Bakker, Managing Director bij VolkerWessels Telecom Connect: “We zochten naar een manier om nog efficiënter te kunnen opereren en sneller te reageren op klantwensen. VolkerWessels Telecom Connect besloot het aantal leveranciers van connectiviteitsdiensten te reduceren en te focussen op een strategische partner. Daarbij waren een sterke landelijke dekking en goede prijs-kwaliteitverhouding de uitgangspunten. Eurofiber past uitstekend in dat profiel en staat in de manier van werken heel dicht bij VolkerWessels Telecom Connect. We hechten beide erg veel waarde aan een flexibele instelling en we gaan tot het uiterste om een oplossing op maat te realiseren voor de klant. Ik kijk er dan ook erg naar uit om de samenwerking met Eurofiber uit te breiden.” Flexibiliteit, snelheid en performance in de netwerkomgeving Paul Naastepad, Managing Director Eurofiber Nederland, kijkt uit naar de samenwerking met VolkerWessels Telecom Connect: “We merken dat de vraag naar managed SD-WAN snel toeneemt. Organisaties zoeken naar mogelijkheden om flexibiliteit, snelheid en performance in de netwerkomgeving te combineren. Betrouwbare internetverbindingen zijn een essentiële component in deze propositie en wij zijn trots op het feit dat we deze uitdaging samen met VolkerWessels Telecom Connect gaan invullen.”