NLconnect is de branchevereniging van de telecom-, breedband- en glasvezelindustrie

Youfone wordt glasvezelprovider op netwerk E-Fiber

Nieuws
15 februari 2021
Youfone wordt glasvezelprovider op netwerk E-Fiber

Vanaf 11 februari kunnen de diensten van Youfone worden afgenomen op het glasvezelnetwerk van E-Fiber. Hiermee hebben de inwoners in alle E-Fiber gebieden de keuze tot wel tien verschillende providers.

Sinds 2008 is Youfone een onafhankelijke telecomprovider die diensten aanbiedt aan particuliere en zakelijke klanten. Eind 2017 zijn zij toegetreden tot de alles-in-1 markt (internet, tv & bellen). Gerard Overmars, CCO van E-Fiber, is zeer te spreken over de komst van de nieuwe provider: "We zijn blij dat Youfone als belangrijke nationale speler op het gebied van mobiele en thuis diensten, internet– en tv-diensten gaat leveren via ons glasvezelnetwerk en zien het als een waardevolle toevoeging van het aanbod".

Introductieaanbod

Youfone is altijd op zoek naar slimme innovatieve producten en diensten voor een scherpe prijs. Speciaal voor haar toetreding tot het E-Fiber netwerk komt Youfone met een aantrekkelijk introductieaanbod voor alle consumenten met o.a. 1 jaar gratis ESPN Eredivisie. Deze actie is terug te vinden op e-fiber.nl.

Open netwerk

E-Fiber legt een open glasvezelnetwerk aan, dit betekent dat alle aanbieders welkom zijn op het netwerk. Zo kunnen huishoudens en bedrijven zelf kiezen welke provider het beste bij hen past. Daarbij is er tevens keuze uit kleinere en lokale glasvezelexperts. Dit biedt veel meer keuzevrijheid en brengt voordelen met zich mee zoals persoonlijke aandacht en goede service.