NLconnect is de branchevereniging van de telecom-, breedband- en glasvezelindustrie

Axians

Axians, het merk van VINCI Energies voor ICT-oplossingen en -diensten, is een toonaangevende speler met ongeveer 1500 medewerkers in Nederland. Wij bieden uitgebreide ondersteuning aan diverse klanten, variërend van private bedrijven tot publieke organisaties en overheidsinstanties, gedurende het gehele proces van hun ICT-projecten. Ons brede portfolio aan ICT-oplossingen omvat onder meer telecominfrastructuur, waarbij wij ons specifiek richten op bedrijfs- en missiekritische communicatie.
 
In het bijzonder zijn wij één van de grootste spelers in Nederland op het gebied van private mobile netwerken en portofonie-oplossingen. Onze expertise strekt zich uit tot indoor coverage (DAS), IP Dect, en private 5G, inclusief 5G as a Service (5GaaS). Voor private mobile radio bieden wij hybride infrastructuren aan, waarbij portofoons worden gecombineerd met push-to-talk oplossingen.
 
Ons team van field service specialisten beschikt over een veelzijdige en uitgebreide ervaring in het onafhankelijk onderhouden en beheren van verschillende netwerken en systemen. Met meer dan 100 ervaren en gecertificeerde specialisten, die dagelijks, 24/7 paraat staan, garanderen wij een ononderbroken bereikbaarheid voor onze klanten.
 
Axians staat synoniem voor betrouwbaarheid, innovatie en uitmuntende service, en wij zijn trots om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen met onze hoogwaardige ICT-oplossingen en -diensten.