NLconnect is de branchevereniging van de telecom-, breedband- en glasvezelindustrie

Circet Nederland

Circet Benelux is een internationale netwerk serviceprovider – een van de snelstgroeiende ter wereld. We bouwen en beheren vitale infrastructuur voor de innovaties en duurzame technologieën van morgen. Van vaste en mobiele netwerken tot  innovatieve energie-infrastructuur: we helpen onze klanten met tal van turnkey oplossingen op industriële schaal. 

Circet Benelux, het vroegere ESAS, werd opgericht in 2000. We groeiden exponentieel dankzij ons gedreven team en de steun van ons moederbedrijf, de Franse Circet Group. Daarnaast breidden we onze competenties uit door een aantal overnames (Teletronika, BAM Infratechniek België, Lomitel, Spitters en NKM). Vandaag zijn we Europees marktleider in dienstverlening voor telecominfrastructuur. 

Snel en slim, zo ziet Circet de vitale infrastructuur van de toekomst. Daarom leggen we supersnelle glasvezelnetwerken aan, maar ook laadpalen voor EV's en slimme meters. Dankzij een sterke digitalisering van onze processen, kunnen we turn-key-oplossingen leveren van topkwaliteit. Gesteund door internationale expertise en lokale kennis, die we dag na dag verfijnen in onze Circet Academy.