NLconnect is de branchevereniging van de telecom-, breedband- en glasvezelindustrie

Euronet Infratechniek

Euronet weet als specialist in de infra als geen ander wat de vraagstukken en problematieken zijn bij het ontwerpen, realiseren en onderhouden van infrastructuur.

Nederland wordt tenslotte steeds voller. De ruimte en middelen steeds schaarser. Duurzaamheid van energie en ruimte zullen de bebouwde omgeving voor een belangrijk deel gaan bepalen. Daarbij stellen de gebruikers ervan steeds hogere eisen aan kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

De vraagstukken over mobiliteit, energie en datacommunicatie worden steeds complexer. In deze complexe en dynamische omgeving is Euronet in staat een belangrijke rol te spelen in het definiëren en het realiseren van de beste oplossingen voor de aanleg van infrastructuur.

De aanleg vindt plaats binnen vooraf vastgestelde technische, maatschappelijke en financiële voorwaarden. De klant staat bij ons in dit proces altijd centraal. Door te luisteren naar de wensen van de klant en vanuit wederzijds vertrouwen kan Euronet kwalitatief hoogwaardige oplossingen ontwerpen en realiseren.

Inventiviteit, creativiteit en goed vakmanschap zijn daarbij onze kernwaarden.