NLconnect is de branchevereniging van de glasvezel- en breedbandindustrie

Odido

Odido is de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV in Nederland, voorheen bekend als T-Mobile.

T-Mobile is Unlimited in alles wat we doen. Met onze merken T-Mobile, Tele2, Ben en Simpel doorbreken we grenzen in de telecomwereld. Dat doen we met collega's die risico’s durven nemen, experimenteren en elkaar uitdagen. Met onze ‘challenger mindset’ hebben wij een gezamenlijk doel: iedereen toegang geven tot het beste netwerk van Nederland. 

De ambitie van T-Mobile Nederland is om betaalbaar glasvezel aan te bieden aan meer huishoudens in Nederland dan welke andere aanbieder dan ook in de markt, door toegang te geven tot de grootste glasvezel-footprint en een superieur mobiel netwerk in Nederland. Elk merk richt zich op verschillende klantbehoeftes, zodat elke Nederlander bij ons terecht kan voor mobiele en vaste telefonie, mobiel internet, zakelijke oplossingen, televisie en internet. Maar ze hebben ook een aantal dingen gemeen: Ze hebben het best geteste netwerk, ze dagen de markt uit en zoeken de grenzen op.

We doen er alles aan om duurzaam en verantwoord te ondernemen. We vinden dat iedereen gelijke kansen verdient en streven ernaar dat iedereen toegang heeft tot goed en snel netwerk. Niemand mag daarin achterblijven of buitengesloten worden. Als een van de grootste telecomproviders van Nederland vervullen we een belangrijke rol in de maatschappij. Onze missie: We won't stop until everyone is connected, is niet alleen een commerciële missie, maar ook een maatschappelijke missie.