NLconnect is de branchevereniging van de glasvezel- en breedbandindustrie

PLINQ

PLINQ is een volledig zelfstandig serviceprovider actief in heel Nederland. Wij leveren al ruim 15 jaar diensten zoals internet, telefonie en televisie aan particulieren, bedrijven en instellingen. Al onze diensten leveren wij volledig vanuit eigen huis. Hierdoor kunnen wij maatwerk leveren en bieden wij onze klanten maximale keuzevrijheid.

Onder de naam SallandXS zijn wij in 2003 begonnen met het leveren van internet aan klanten bij ons in de regio. Tevens waren wij betrokken als dienstenaanbieder op het lokale CAI-netwerk in de wijk Assendorp in Zwolle. Vanwege onze kennis en ervaring als dienstenaanbieder en ons volledige productportfolio was toetreding tot het DSL-netwerk van KPN in 2012 dan ook een logische vervolgstap. Omdat wij hiermee landelijke dekking verkregen is er in 2013 besloten de naam SallandXS te veranderen naar PLINQ.

Vanaf 2013 zijn wij actief betrokken geraakt bij verschillende glasvezelinitiatieven door heel Nederland. Samen met enkele andere kleine serviceproviders hebben wij als pionier vele lokale glasvezelinitiatieven de afgelopen jaren tot een succes helpen maken!

Inmiddels vertrouwen velen klanten door het land op de diensten van PLINQ!