NLconnect is de branchevereniging van de glasvezel- en breedbandindustrie

Ravesteijn Infra & Telecom

RIT, Ravesteijn Infra & Telecom, is aannemer voor aanleg en onderhoud van telecom- en datacommunicatienetwerken. Wij hebben expertise in glasvezeltechniek en het blazen van geleidebuizen en glasvezelkabels. Daarnaast verrichten wij de benodigde werkzaamheden voor koperbekabeling. Wij bieden een totaalpakket door ook de bijbehorende civiele werkzaamheden geheel in eigen beheer uit te voeren. Ons doel is onze opdrachtgevers te ontzorgen door te doen wat we beloven en te denken in oplossingen.

RIT levert hoogwaardige kwaliteit en dat maakt ons sinds 2012 een begrip in de telecombranche. Onze kennis en ervaring gaat al ver terug met voormalig familiebedrijf Ravesteijn Kabel & Montagewerk B.V. van 1977 tot 2008.

De ruim 100 vakmensen bij RIT beheersen de modernste technologieën en werken dagelijks met ons specialistische materieel. Met een mooie mix van jonge en ervaren medewerkers leren wij iedere dag van elkaar. Dat past bij onze informele werksfeer en platte structuur, waarbij de lijnen kort zijn en we voor elkaar klaar staan in alle lagen van het bedrijf, binnen én buiten. Wij borgen onze organisatie daarnaast met behulp van onze certificeringen voor VCA**, ISO 9001, CKB, BRL7004 en Veiligheidsladder trede 3.