NLconnect is de branchevereniging van de telecom-, breedband- en glasvezelindustrie

TKF Telecom Services

TKF Telecom Services is een full-service systemintegrator van passieve en actieve oplossingen voor glasvezelnetwerken. Met innovatieve concepten en oplossingen bedient het bedrijf service providers, netwerkoperators en nutsbedrijven. TKF Telecom Services is een sterke partner voor de realisatie van glasvezelnetwerken, van ontwerp tot implementatie, inclusief onderhoud en ondersteuning.

 

De vraag naar breedbandoplossingen stijgt voortdurend. Dat betekent dat het aantal glasvezelnetwerken wereldwijd ook groeit. De grootte en topologie van deze netwerken verschillen per regio. TKF innoveert daarom continu op het gebied van Telecom Solutions. Voor verbeterde, flexibele, kostenbesparende en makkelijk te installeren oplossingen.

Als een leverancier van totaaloplossingen binnen de TKH Group NV, heeft TKF het ACE-concept ontwikkeld, een totale oplossing voor moderne glasvezelnetwerken. ACE is een betrouwbaar en gecertificeerd concept voor passieve FTTx-netwerken. Als totaalconcept biedt ACE de breedbandmarkt een nieuwe visie op het bouwen van glasvezelnetwerken. Wij leveren op maat gemaakte materialen en installeren, bouwen en onderhouden netwerken. ACE beschikt niet alleen over de juiste producten, maar zorgt er ook voor dat de verschillende componenten naadloos op elkaar aansluiten in de toepassingsgebieden: POP, OSP en Subscriber.