NLconnect is de branchevereniging van de telecom-, breedband- en glasvezelindustrie

TriNed

Wij zijn TriNed, dé glasvezelspecialist bij jou in de buurt. Al meer dan 20 jaar leveren we internet, televisie en vaste telefonie aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Sinds 2008 doen wij dit enkel nog via glasvezel om ervoor te zorgen dat jij de beste kwaliteit in huis hebt. Zo zijn wij een van de meest ervaren serviceproviders op gebied van glasvezel geworden. Met een team van 70 medewerkers wordt er 365 dagen per jaar gewerkt aan de beste diensten voor onze klanten, grotendeels vanuit ons hoofdkantoor in 's-Hertogenbosch. Dagelijks vertrouwen dan ook velen klanten op onze diensten.

Met meer dan 20 jaar ervaring op IT gebied en sinds de komst van glasvezel én de opstart van TriNed, is zusterbedrijf Fiber Operator actief als de schakel tussen de eigenaren van passieve glasvezelnetwerken en serviceproviders. Met Fiber To The Home, kan Fiber Operator naast het actieve glasvezelnetwerk (Laag 2) ook IP-diensten (Laag 3) zoals internet en VoIP aanbieden.

Voor de oplevering van Laag 2 en/of Laag 3 diensten is het voor onze wholesalepartners ook mogelijk om monteursdiensten aan Fiber Operator uit te besteden. Onze gecertificeerde Monteurs onder de naam 'HetGlasvezelTeam' kunnen de installaties van de hardware en/of IP-diensten bij de eindgebruiker verzorgen. Dit om de keuze vrijheid voor onze partners te borgen en samen het beste resultaat voor de eindgebruiker te realiseren! Onze wholesale partners kunnen we inkoppelen op een van de, voor ons beschikbare, Nederlandse datacenters.

Ondertussen zijn we actief in 185 POP-locaties door heel Nederland met onderlinge verbindingen en ringstructuren, wat zorgt voor redundantie.