NLconnect is de branchevereniging van de telecom-, breedband- en glasvezelindustrie

WeConnect Waalre

WeConnect Waalre beheert het open en onafhankelijke glasvezelnetwerk in Waalre. De non-profit organisatie is daarmee de verbindende factor voor heel Waalre. Alle inkomsten stromen direct terug in de verbetering van ons netwerk en de creatie van nieuwe waardevolle initiatieven. WeConnect Waalre stelt haar netwerk beschikbaar voor alle providers van internetdiensten, waardoor inwoners van Waalre alle keuzevrijheid hebben.

Wij zijn WeConnect, de verbindende factor voor heel Waalre. Wij beheren het open en onafhankelijke glasvezelnetwerk in Waalre en dat biedt vele voordelen voor jou. Zo stellen wij ons netwerk beschikbaar voor alle providers van internetdiensten, waardoor jij alle keuzevrijheid hebt. 

We zijn ervan overtuigd dat wij, door ons netwerk open te stellen voor nieuwe diensten, het voor iedereen in Waalre net even leuker, gemakkelijker en veiliger kunnen maken.

Daarnaast zijn wij niet alleen ván Waalre, maar ook vóór Waalre: we zijn volledig non-profit en alles komt ten goede aan Waalre. Dat betekent dat alle inkomsten direct terugstromen in de verbetering van ons netwerk en de creatie van nieuwe waardevolle initiatieven voor jullie. Daarin zijn we vrij uniek in Nederland en daar zijn we stiekem heel erg trots op!

members/2022/09/222387161-249459070344422-997480988699581043-n.jpg