NLconnect is de branchevereniging van de glasvezel- en breedbandindustrie

Worldwide Services

Managed IT services and solutions

Worldwide Services is een wereldwijde leverancier van een grote variëteit aan Managed IT Services, met een dienstenpakket gericht op verhoging van netwerkefficiëntie en serviceniveau, vermindering van risico’s en natuurlijk ook kostenbesparing voor operators en andere bedrijven. Onder de noemer Worldwide Supply biedt het bedrijf ook nieuwe en pre-owned netwerkapparatuur en service oplossingen en diensten waarmee de operator in staat wordt gesteld veel geld te besparen op de kosten van zijn netwerk. Het bedrijf levert en support meer dan 190 merken, waaronder Cisco, Arris, Juniper, Ericsson en Nokia.

Created with promo.com The World's #1 Marketing Video Maker

View on Promo.com

Worldwide Supply lanceert dienstenportfolio van managed IT services in Europa

Het gaat om een dienstenpakket gericht op verhoging van netwerkefficiëntie en serviceniveau, vermindering van risico’s en natuurlijk ook kostenbesparing voor operators en andere bedrijven. In Nederland is Worldwide Supply vooral bekend als leverancier van nieuwe en pre-owned netwerkapparatuur van meer dan 200 productmerken,waaronder Cisco, Arris, Juniper, Ericsson en Nokia. Omdat hardware niet zonder een uitstekende service gaat, heeft het bedrijf een bewezen trackrecord opgebouwd van ondersteuning van de hardware van meerdere fabrikanten. Die dienstverlening breidt het bedrijf nu uit richting managed IT-services en -producten. 

Managed IT Services

Onder de noemer Worldwide Services levert het bedrijf sinds 2004 reeds in de VS en andere landen een grote variëteit aan Managed IT Services. Deze portfolio wordt nu ook in Europe aangeboden. Het gaat concreet over onder meer de volgende dienstverlening:

  • NetGuard – het OEM onderhouds & support alternatief, dat een OPEX-besparing van 30-80% oplevert
  • Professional IT Services – 1200+ trained engineers ter beschikking in ruim 400 landen voor uiteenlopende IT-projecten
  • Asset Lifecycle Management – Asset Management Programs zoals Logistics, Repair, Test & Refurbishment Services met Revenue SharingNetwork
  • Asset Management – Oplossing voor Netwerk operators & Datacenters voor management van assets, provisioning & planning (in partnership met Ni2)
  • Supplier Risk Management – Monitoring van Supplier Risk, Status Changes & Data Verification (in partnership met GMRS)
  • Intelligent Network Automation – Automatiseer Multi-Vendor, Mission Critical Networks op basis van Artificial Intelligence (in partnership met Gluware)