NLconnect is de branchevereniging van de telecom-, breedband- en glasvezelindustrie

BAM Telecom en VodafoneZiggo partners voor landelijke Network Deploy

Nieuws
19 december 2023
BAM Telecom en VodafoneZiggo partners voor landelijke Network Deploy

BAM Telecom en VodafoneZiggo hebben een vijfjarige (2024 – 2029) partnerovereenkomst gesloten voor aanleg en onderhoud van de bovengrondse telecominfrastructuur  van VodafoneZiggo in heel Nederland. Het betreft de verlenging en uitbreiding van een bestaande overeenkomst. Voorheen was BAM Telecom uitsluitend voor VodafoneZiggo actief in de provincies Utrecht, Noord- en Zuid-Holland.

Honderd medewerkers

De nadruk in de overeenkomst ligt op de waarborging van de duurzame strategische samenwerking, met als primair aandachtspunt de continue verbetering van de dienstverlening naar eindklanten en het behoud van een gezonde bedrijfsvoering. De werkzaamheden omvatten alle reguliere capaciteitsuitbreidingen van het bovengrondse netwerk van VodafoneZiggo. BAM zet hiervoor circa honderd medewerkers in, die werken vanuit de vestigingen Montfoort, Zaandam, Son en Breugel en Nieuwleusen. 

Aanleg, beheer en onderhoud

Aanleg, beheer en onderhoud van netwerkinfrastructuren is één van de specialismen van BAM Telecom. Het vertrouwen dat VodafoneZiggo in BAM Telecom toont met het contract Network Deploy ook landelijk in te vullen, is een bevestiging van de expertise en wijze van klantgerichte samenwerking van BAM Telecom.