NLconnect is de branchevereniging van de glasvezel- en breedbandindustrie

CBizz start verglazing bedrijventerreinen Weert

Nieuws
10 december 2018
CBizz start verglazing bedrijventerreinen Weert

Op bedrijventerrein Weerter Boulevard, de Roermondsweg en de Moesdijk in Weert is CBizz begonnen met de aanleg van een glasvezelnetwerk voor hoogwaardige verbindingen. Na een geslaagd vraagbundelingstraject in samenwerking met de bedrijvenvereniging Weerter Boulevard en Parkmanagement Weert, sluit CBizz in snel tempo de ruim 100 aanwezige bedrijven aan.

Bijzonder aan de werkwijze van CBizz is dat ze alle panden kosteloos gaan voorzien van de aansluiting. Pas op het moment dat bedrijven daadwerkelijk gebruik gaat maken van het netwerk, gaan ze ervoor voor betalen.

Ruime ervaring

Parkmanagement Weert is medio 2017 gestart om een geschikte partner te vinden om een glasvezelnetwerk aan te leggen en koos na uitvoerig onderzoek voor CBizz vanwege haar ruime ervaring met het verglazen van bedrijventerreinen en de aantrekkelijke geprijsde abonnementen. De heer S. de Graaf, directie CBizz: "Het initiatief tot de uitrol past prima binnen de bedrijfsfilosofie van CBizz. CBizz wil ondernemers de aandacht geven die zij verdienen, met dienstverlening op maat en een persoonlijke en servicegerichte aanpak. Bovendien is de uitrol van glasvezel op het bedrijventerrein in Weert is een goede aanvulling op de al bestaande infrastructuur van CBizz."

Alle bedrijventerreinen

"We zijn verheugd dat met de eerste schop in de grond, nu ook het laatste Weerter bedrijventerrein ontsloten gaat worden door een hoogwaardig, open glasvezelnetwerk. Hiermee zijn alle bedrijventerreinen in Weert ontsloten door minimaal één glasvezelleverancier", aldus Parkmanager Wim Caris.