NLconnect is de branchevereniging van de telecom-, breedband- en glasvezelindustrie

Fors hogere internetsnelheden voor internetklanten DELTA

Nieuws
01 maart 2016
Fors hogere internetsnelheden voor internetklanten DELTA

DELTA is klaar voor de toekomst. Door de grote kwaliteitsslag de afgelopen periode aan haar digitale netwerk heeft DELTA vanaf maart de internetsnelheid van al haar abonnementen verhoogd. De prijzen van de abonnementen blijven gelijk.

DELTA speelt met de verhoging van de internetsnelheden in op het toenemend internetgebruik en de stijging van het aantal internettoepassingen. Om ervoor te zorgen dat klanten ook daadwerkelijk profiteren van de snelheidsverhoging zijn afgelopen periode 40.000 modems kosteloos vervangen. De overige modems waren al toekomstbestendig.

Snelheden

Het meest gekozen Alles-in-1 Premium pakket is verhoogd van 100 Mbps naar 150 Mbps. En het Alles-in-1 Super pakket is verdubbeld, van 200 Mbps naar 400 Mbps.

Concurrentie

Met deze snelheidsverhoging is wederom het bewijs geleverd dat concurrentie tussen infrastructuren in de breedband top in Nederland aanhoudt. De rek is er bij de kabel nog lang niet uit. Een snelheidsverhoging via de kabelsector lijkt in Nederland dan ook aanstaande. De aftrap daarvan werd vandaag gegeven door DELTA.

Bron: DELTA