NLconnect is de branchevereniging van de telecom-, breedband- en glasvezelindustrie

DELTA introduceert nieuwe interactieve TV-ontvanger

Nieuws
05 januari 2018
DELTA introduceert nieuwe interactieve TV-ontvanger

Met de introductie van de nieuwe interactieve TV-ontvanger kunnen klanten van DELTA voortaan ook op het televisiescherm interactief kijken via IPTV. Klanten konden via de DELTA TV-app al interactief kijken op tablets, laptops en smartphones. Op alle schermen biedt DELTA voortaan live TV, pauzeren, programma gemist, begin gemist en opnemen. 

Het nieuwe TV-product is samen met klanten ontwikkeld. Gebruiksgemak en kijkgedrag vormen de basis. Dit is zowel in design als in een overzichtelijke TV-gids doorgevoerd. Dankzij een 'cloudoplossing' is het mogelijk om 'on-demand' te kijken, te pauzeren en tot 250 uur op te nemen.

4K geschikt

Het nieuwe Interactieve TV is zo ontwikkeld dat het continu verbeterd kan worden. De ervaringen van de interactieve kijkers vormen de komende periode de basis om het product te finetunen en nieuwe ontwikkelingen door te voeren. Samen met zijn trouwe klanten zorgt DELTA zo voor een maximale kijkbeleving. En met de 4K-geschikte interactieve TV-ontvanger zijn DELTA klanten klaar voor de toekomst. 

Bron: DELTA