NLconnect is de branchevereniging van de telecom-, breedband- en glasvezelindustrie

Delta start verkoop mobiel

Nieuws
28 augustus 2018
Delta start verkoop mobiel

De Zeeuwse telecomprovider en energieleverancier Delta is begonnen met het aanbieden van mobiele telefonie-abonnementen. Daarmee wordt Delta een provider die alle telecomdiensten, televisie, internet, vaste telefonie en mobiele telefonie, gecombineerd aanbiedt.

De uitbreiding van de diensten past in Delta's doelstelling om Zeeland te verbinden. Daarbij hoort natuurlijk ook mobiele bereikbaarheid. Onder de naam Delta Mobiel brengt Delta een volledig mobiel aanbod naar de markt, zowel abonnementen als toestellen. Delta maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile.

"Met mobiele telefonie maken we de dienstverlening voor onze klanten compleet", zegt Ludolf Rasterhoff, CCO Delta Telecom. "Uit klantenonderzoek bleek dat onze klanten graag alle telecomproducten afnemen bij dezelfde leverancier. Zij verwachten daar voordeel uit te halen en dat gaan wij ze natuurlijk ook bieden. Als enige speler in de markt bieden we klanten de mogelijkheid om bij één leverancier zowel energie als alle vier de telecomdiensten af te nemen. Dat is voor klanten niet alleen makkelijk, klanten profiteren ook van extra voordelen als ze deze diensten combineren."

Dubbel data en onbeperkt bellen

Klanten die DELTA Mobiel combineren met internet, krijgen dubbel zoveel data en een onbeperkte hoeveelheid belminuten in Nederland en de EU. Daarbovenop krijgen ze een gratis extra tv-zenderpakket, extra internetsnelheid thuis en maandelijks €5,- korting op hun complete internetpakket van Delta.

Delta brengt het mobiele aanbod fasegewijs naar de markt. Klanten kunnen nu al kiezen uit drie sim only abonnementen, deze zijn te koop in de Delta-winkels. In de komende maanden breidt Delta de verkoopkanalen verder uit en gaan abonnementen ook aangeboden worden in combinatie met toestellen.