NLconnect is de branchevereniging van de glasvezel- en breedbandindustrie

Horizon Extra Mediabox nu beschikbaar voor UPC-klanten

Nieuws
04 maart 2015
Horizon Extra Mediabox nu beschikbaar voor UPC-klanten

UPC lanceert vandaag de Horizon Extra Mediabox. Met deze box kunnen klanten programma's die via hun Horizon Mediabox zijn gestart op ieder gewenst moment verder bekijken op een andere plek in huis. De Horizon Extra Mediabox is beschikbaar voor alle UPC-klanten die reeds in het bezit zijn van een Horizon Mediabox.

De Horizon Extra Mediabox is de eerste drie maanden gratis en is daarna verkrijgbaar voor € 5 per maand. UPC vindt het belangrijk dat klanten overal en wanneer ze maar willen gebruik kunnen maken van UPC-diensten. Met de introductie van de Horizon Extra Mediabox wordt dit nog eenvoudiger. Opnames en Video on Demand-diensten die op de bank zijn gestart kunnen immers op ieder gewenst moment verder bekeken worden in bijvoorbeeld de slaapkamer.

Altijd en overal TV kijken met Horizon

Hans Blom, Directeur Consumentenmarkt: "De introductie van de Horizon Extra Mediabox past in de strategie om onze klanten altijd en overal te laten genieten van al onze diensten. Met de introductie van deze nieuwe dienst zetten we daarin voor klanten van UPC een volgende belangrijke stap. We spelen in op de wens om altijd en overal televisie te kunnen kijken en zorgen ervoor dat zowel het kijkplezier als gebruikersgemak voor onze klanten wordt vergroot."

Kijktips en HDTV

Met de extra box hebben klanten van UPC, evenals met de Horizon Mediabox, toegang tot persoonlijke kijktips en eigen media met perfecte HD beeldkwaliteit. Er kunnen maximaal twee Horizon Extra Mediaboxen met de Horizon Mediabox verbonden worden.

Horizon Mediabox ook voor Ziggo klanten

Met de Horizon Mediabox hebben klanten van UPC toegang tot onder andere televisie en persoonlijke kijktips. Daarbij kunnen de klanten eigen media eenvoudig streamen vanaf de tablet of smartphone naar de extra televisie. De Horizon Mediabox zal binnenkort ook beschikbaar worden voor Ziggo-klanten. De exacte introductiedatum hiervoor is nog niet bekend. Om de introductie van de Horizon Extra Mediabox zo goed mogelijk te laten verlopen wordt deze momenteel uitgebreid getest.

news/2023/01/Horizon-Go-UPC.png