NLconnect is de branchevereniging van de telecom-, breedband- en glasvezelindustrie

Nieuwe DELTA TV-app beschikbaar voor iOS en Android

Nieuws
01 april 2016
Nieuwe DELTA TV-app beschikbaar voor iOS en Android

Vanaf 31 maart is de Bèta-versie van de nieuwe DELTA TV-app in de appstores van Apple en Android beschikbaar. Het betreft een volledig nieuwe app met meer zenders voor alle klanten van DELTA/ZeelandNet en met nieuwe interactieve functionaliteiten voor klanten met een Alles-in-1 Premium of Super abonnement van DELTA/ZeelandNet. Doel is om de app met behulp van ervaringen van gebruikers door te ontwikkelen zodat nog voor de zomer updates uitgevoerd kunnen worden.

Live TV kijken

Alle internetklanten van DELTA/ZeelandNet kunnen met de nieuwe DELTA TV-app live tv kijken via tablet of smartphone. Ten opzichte van de oude app is het volgende veranderd: Er zijn meer zenders uit het Standaardpakket van DELTA TV op de nieuwe DELTA TV- app beschikbaar.
 Wie ook het Pluspakket van DELTA TV afneemt krijgt op de nieuwe DELTA TV-app nu ook de meest populaire zenders uit het Pluspakket.
 De nieuwe DELTA TV-app is in heel Nederland via alle internetverbindingen beschikbaar. Het gebruik van de oude app was beperkt tot een ZeelandNet-internetverbinding.


Nieuwe interactieve toepassingen

Voor klanten van DELTA/ZeelandNet met een Alles-in-1 Premium of Super abonnement zijn drie nieuwe interactieve toepassingen beschikbaar: Programma Gemist (programma's tot zeven dagen terugkijken), Begin Gemist (programma opnieuw starten als het al is begonnen), Opnemen (programma's opnemen). Deze nieuwe interactieve toepassingen komen nog voor de zomer ook beschikbaar op de TV bij klanten thuis.

Inloggen

Alle gebruikers van de nieuwe DELTA TV-app zullen voor gebruik moeten inloggen met hun DELTA-account. Ruim 80.000 DELTA-klanten hebben al een DELTA- account voor MijnDELTA. De nieuwe DELTA TV-app wordt ondersteund vanaf iOS7 of hoger en Android 4.4 of hoger.

Serviceforum

DELTA lanceert bewust een Bèta-versie van de nieuwe DELTA TV-app. Een kleine groep klanten heeft de afgelopen maanden een testversie uitgeprobeerd en kon op het DELTA Serviceforum over de ontwikkeling meepraten. Diverse tips en ervaringen zijn meegenomen in deze Bèta-versie. DELTA nodigt zijn klanten uit om via http://forum.zeelandnet.nl ervaringen met de nieuwe DELTA TV-app te delen. Op basis van die ervaringen zullen nog voor de zomer nieuwe versies van de DELTA TV-app ontwikkeld worden die automatisch in de appstores beschikbaar komen.

Bron: DELTA