NLconnect is de branchevereniging van de telecom-, breedband- en glasvezelindustrie

Ook Replay TV op de Horizon Go app van Ziggo

Nieuws
13 augustus 2015
Ook Replay TV op de Horizon Go app van Ziggo

Ziggo klanten met een Horizon mediabox kijken vanaf heden op hun smartphone en tablet gemakkelijk TV-programma's tot 7 dagen terug met Replay TV. Via de Horizon Go app bepaalt de klant dan zelf wat, waar en hoe (via welk scherm) hij kijkt. Thuis blijven voor een programma is met Replay TV op Horizon Go niet meer nodig. Vrijwel alle programma's zonder extra kosten terugkijken met Replay TV. 

Al enige tijd heeft de Ziggo klant via de Horizon mediabox toegang tot Replay TV. Met Replay TV start je een programma direct vanaf het begin als het al begonnen is, of je kijkt programma's van de afgelopen week makkelijk terug op je TV. Vanaf nu kan dit ook op je smartphone, tablet, laptop en via de website horizon.tv. Je kunt een programma dat op TV was eenvoudig opzoeken in de TV-gids op je scherm. Ziggo is daarmee de eerste provider in Nederland die de voordelen van Replay TV biedt:

  • Gemakkelijk te bedienen, direct beschikbaar om terug te kijken
  • Zonder extra kosten tot 7 dagen terugkijken én programma dat al begonnen is vanaf het begin starten
  • Groot aantal zenders en programma's
  • Hoge beeldkwaliteit

Horizon Go app heeft de toekomst Via de Horizon Go app zijn in totaal tot meer dan 100 zenders te zien, binnen- of buitenshuis, met een verbinding via het Ziggo thuisnetwerk of via een Wi-Fi of mobiele 3G/4G verbinding. In deze gratis app is Replay TV dus nu toegevoegd als mogelijkheid. Sinds 1 juli zijn via de Horizon Go app tot 42 zenders beschikbaar in HD-kwaliteit. Er zijn op dit moment 500.000 klanten die de nieuwe Horizon Go app gebruiken. De app staat al maanden hoog in de lijst van iCulture met de meest in Nederland gedownloade apps. De Horizon Go app is er zowel in iOS- als Android-versie. De in voormalig Ziggo gebied gebruikte Ziggo TV app wordt geheel vervangen door de Horizon Go app. Er is gekozen voor het Horizon platform, zodat innovaties dan beschikbaar zijn voor het totale huidige Ziggo klantenbestand. Bron: Ziggo