NLconnect is de branchevereniging van de glasvezel- en breedbandindustrie

Zeeuwse programma's on demand via Portaal van Zeeland

Nieuws
04 november 2015
Zeeuwse programma's on demand via Portaal van Zeeland

DELTA TV-basis klanten hebben vanaf heden Omroep Zeeland programma's 'on demand' beschikbaar op het Portaal van Zeeland (kanaal 12). Op dit kanaal is een nieuwe app toegevoegd: de Omroep Zeeland televisie app.

Trugkieke

De app biedt toegang tot al het Zeeuwse nieuws en alle afleveringen van populaire programma's als Zeeland Nu, Onze Club, Editie 2015 en het vernieuwde Trugkieke. Consumenten hebben een steeds groter wordende wens om content op elk moment beschikbaar te hebben. Deze nieuwe app komt daaraan tegemoet.

Samenwerking Omroep Zeeland en DELTA

De app is een samenwerking tussen Omroep Zeeland en DELTA. Beide bedrijven spelen een belangrijke rol in de Zeeuwse samenleving en benadrukken hiermee hun Zeeuwse identiteit en maatschappelijke rol in Zeeland. Omroep Zeeland maakt het en DELTA brengt het bij de klant. Later dit jaar wordt de app ook geschikt gemaakt voor andere interactieve televisieplatformen en zijn de Omroep Zeeland programma's ook buiten Zeeland te bekijken.

Portaal van Zeeland

Om het Portaal van Zeeland te kunnen ontvangen is een DELTA TV-basis abonnement nodig en een Smart TV óf een interactieve HD ontvanger.