NLconnect is de branchevereniging van de telecom-, breedband- en glasvezelindustrie

GlasDraad start glasvezelcampagne in buitengebied Krimpenerwaard

Nieuws
05 september 2018
GlasDraad start glasvezelcampagne in buitengebied Krimpenerwaard

Bewoners van het buitengebied van Krimpenerwaard kunnen binnenkort mogelijk genieten van razendsnel internet. GlasDraad Krimpenerwaard start per 1 oktober a.s. namelijk een vraagbundeling in het buitengebied van Krimpenerwaard.

Eerder dit jaar rondde de aanbieder al meerdere vraagbundelingen succesvol af in de buitengebieden van Kaag en Braassem, Nieuwkoop, Teylingen-Oost (GlasDraad Groene Hart) en Woerden, Oudewater, Bodegraven-Reeuwijk (GlasDraad Groene Hart Zuid).

Providers

In de komende periode worden bewoners in het buitengebied geïnformeerd over het project. Eind september ontvangen zij een informatiepakket met informatie over glasvezel, de planning en het aanbod. Daarnaast worden er ook informatiebijeenkomsten georganiseerd voor bewoners. Aanmelden is mogelijk door een abonnement af te sluiten bij een van de deelnemende serviceproviders. Voor particulier en klein-zakelijk gebruik zijn dit Multifiber en Solcon. Zakelijke klanten kunnen terecht bij Cbizz en WeServe.

Bewoners

Bewoners van het buitengebied die nu al graag op de hoogte willen worden van de ontwikkelingen, kunnen dit kenbaar maken door een mail te sturen naar krimpenerwaard@glasdraad.nl. Ook is GlasDraad Krimpenerwaard op zoek naar buurtambassadeurs.