NLconnect is de branchevereniging van de telecom-, breedband- en glasvezelindustrie

Greenet stimuleert innovatie met sector-specifieke private 5G

Nieuws
26 februari 2024
Greenet stimuleert innovatie met sector-specifieke private 5G

Greenet presenteert zich op Mobile World Congress als expert in sector-specifieke private 5G-oplossingen. Als observator en kennispartner staat Greenet klaar om expertise in mobiele privénetwerken te delen, afgestemd op de specifieke eisen van sectoren zoals de zorg, evenementen, logistiek en bouw. Greenet zal daarom dit jaar tijdens Mobile World Congress als bezoeker op het Holland paviljoen aanwezig zijn.

De noodzaak voor robuuste, veilige en snelle internetverbindingen wordt steeds groter. Greenet komt daarom tegemoet aan die behoefte door Mobiele Private Netwerken te bieden. Greenet heeft een open model waarin zij samen met aanbieders van vast internet aan de klant de beste connectiviteitsoplossingen bieden en samen met aanbieders van applicaties zoeken naar digitale oplossingen die tegemoetkomen aan de specifieke eisen van sectoren.

Oprichters Bart Heinink en Frank Weening kijken met veel aandacht naar alle relevante thema’s en innovaties op het MWC in Barcelona. “Ons doel is om voorop te blijven lopen in het bieden van betrouwbare connectiviteit voor bedrijfskritische processen.”

Greenet combineert technische ervaring en kennis en een pragmatische aanpak tot betrouwbare MPN-oplossingen voor kritieke processen binnen deze sectoren. Dit maakt processen efficiënter en veiliger, en stimuleert innovatie door het gebruik van geavanceerde 5G-technologie.