NLconnect is de branchevereniging van de glasvezel- en breedbandindustrie

Nu ook buitenshuis online TV kijken bij UPC

Nieuws
16 juli 2014
Nu ook buitenshuis online TV kijken bij UPC

UPC Nederland introduceert vandaag een nieuwe dienst waarmee alle UPC-klanten ook buitenshuis in heel Nederland online TV van UPC kunnen kijken op hun laptop, tablet en smartphone. UPC is de eerste provider in Nederland die dit mogelijk maakt voor al haar klanten. Deze nieuwe dienst is beschikbaar via de nieuwe Horizon Go app en via de Horizon Go website.

Horizon Go app

De Horizon Go app komt in de plaats van zowel huidige Horizon TV app als de Horizon TV Remote app en is beschikbaar voor iOS en Android. Via de huidige Horizon apps en website is het al mogelijk om in en om het huis online TV te kijken. Vanaf vandaag kan online TV kijken ook buitenshuis, in heel Nederland. Afhankelijk van het abonnement kunnen klanten tot 82 zenders, waaronder Nederland 1, 2, 3, RTL 4, 5, 7, 8 en SBS 6, Net5 en Veronica voortaan overal ontvangen via WifiSpots van UPC, maar ook via 3G, 4G en WiFi.

My Prime

Daarnaast kunnen klanten van de filmdienst MyPrime van UPC overal in Nederland de ruim 1000 films en ruim 1000 afleveringen van series uit het MyPrime-aanbod bekijken op hun laptop, tablet en smartphone. Deze nieuwe dienst is na WifiSpots en MyPrime de derde grote innovatie die UPC in korte tijd introduceert. Hans Blom directeur Sales en Marketing bij UPC: "UPC zet nu echt een grote stap naar buiten. We begonnen met buitenshuis snel internetten via WifiSpots en nu komt daar overal online TV kijken bij. Van de provider die thuis TV, internet en bellen verzorgt, worden we nu dè partij die het mogelijk maakt dat je overal gebruik kunt maken van onze diensten."