NLconnect is de branchevereniging van de glasvezel- en breedbandindustrie

Partnership DELTA en T-Mobile

Nieuws
01 augustus 2016
Partnership DELTA en T-Mobile

DELTA start per 1 augustus 2016 de samenwerking met een nieuwe partner op mobiel vlak: T-Mobile. Voor DELTA vormt het mobiele assortiment (mobiel bellen en mobiel internet) van T-Mobile een goede aanvulling op de eigen digitale producten.

Als beste getest

T-Mobile heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in het eigen mobiele netwerk. Dat werd in maart 2016 bevestigd in de Connect Mobile Benchmark van P3 Group (het onderzoek naar dekking, capaciteit en kwaliteit van mobiele netwerken). T-Mobile heeft, volgens het onderzoek, het best geteste mobiele netwerk in Nederland. Die actuele focus op kwaliteit en betrouwbaarheid van het netwerk is voor DELTA reden om T-Mobile als partner voor mobiel bellen en mobiel internet te kiezen. Het mobiele assortiment van T-Mobile is voor DELTA een goede aanvulling op de eigen digitale producten.

Exclusieve korting voor DELTA-klanten

Alle klanten die bij DELTA één of meer van de producten elektriciteit, gas, internet, vaste telefonie of TV afnemen, krijgen een aanbod waarin ze 5 Euro korting krijgen op de maandelijkse kosten van T-Mobile Stel Samen & Stel Bij abonnementen voor mobiel bellen en internetten gedurende de looptijd van het contract. Het aanbod komt het eerst beschikbaar voor de huidige klanten van DELTA Mobiel. Zij hebben hierover inmiddels een brief ontvangen. De overige klanten worden later dit najaar benaderd. Bovendien betalen DELTA-klanten géén eenmalige aansluitkosten bij het afsluiten van een T-Mobile abonnement waardoor overstappen gratis is. Deze voordelen gelden exclusief voor particuliere DELTA-klanten bij het afsluiten van een nieuw Stel Samen & Stel Bij contract of bij het verlengen van het huidige contract.

DELTA Mobiel verdwijnt

Het huidige aanbod van DELTA op het gebied van mobiel bellen en internetten, bekend onder de naam DELTA Mobiel, verdwijnt. In de nieuwe situatie gaan klanten geen contract voor mobiel bellen en internetten met DELTA aan, maar met T-Mobile. Ook alle service en correspondentie voor mobiel bellen en internetten verloopt via T-Mobile. Voor de overige producten die de klant bij DELTA afneemt verandert er niets.

Partnership

Het nieuwe aanbod voor consumentenklanten is een eerste stap in het partnership met T-Mobile. Een aanbod voor zakelijke klanten van DELTA is in ontwikkeling.

Bron: DELTA