NLconnect is de branchevereniging van de telecom-, breedband- en glasvezelindustrie

T-Mobile stelt als eerste provider Multisim beschikbaar voor Android

Nieuws
28 juni 2022
T-Mobile stelt als eerste provider Multisim beschikbaar voor Android

T-Mobile stelt als eerste telecomprovider in Nederland Multisim ook beschikbaar voor Android. Bellen en internetten via smartwatch zonder smartphone op zak wordt nu ook mogelijk voor Android-gebruikers. De eerste Android cellular smartwatch die beschikbaar is in combinatie met Multisim is de Watch4 LTE van Samsung. In een later stadium zullen meer modellen volgen. Multisim voor Android is vanaf 27 juni 2022 te bestellen.

Recent introduceerde de telecomprovider deze dienst al in samenwerking met Apple, maar ook Android-gebruikers kunnen nu met hun eigen smartwatch via 4G bellen en internetten zonder smartphone op zak. Klanten gebruiken één telefoonnummer en de kosten zijn allemaal gebundeld op één maandelijkse factuur.

Best mogelijke klantervaring

T-Mobile vindt het belangrijk dat iedereen toegang moet kunnen krijgen tot de mogelijkheden die de technologie te bieden heeft. Door Multisim nu ook beschikbaar te stellen voor Android-gebruikers, wil de telecomprovider ook voor deze klanten toegewijd blijven aan de belofte om de best mogelijke klantervaring te leveren. Leo Hensen, Directeur Marketing & Communications bij T-Mobile Nederland: "Bij T-Mobile willen we altijd een stap vooruit. Met de lancering van T-Mobile Multisim voor Android kun je nu ook met je Android smartwatch altijd verbonden blijven op de manier die bij je past. Hiermee laten we zien wat de technologie van vandaag kan betekenen voor onze klanten."

Multisim abonnementen zijn vanaf maandag 27 juni 2022 ook in combinatie met de Samsung Watch4 LTE te bestellen voor klanten met een Go-abonnement. Voor € 5,- per maand kunnen T-Mobile klanten Multsim koppelen aan hun bestaande abonnement. De combinatie van Multisim en Samsung Watch4 LTE is beschikbaar vanaf € 13,- per maand. Bij de lancering van Multisim voor Android is alleen de Samsung Watch4 LTE beschikbaar, in een later stadium zullen meerdere Android modellen volgen.