NLconnect is de branchevereniging van de telecom-, breedband- en glasvezelindustrie

VolkerWessels Telecom kiest Cradlepoint voor Wireless WAN

Nieuws
15 maart 2023
VolkerWessels Telecom kiest Cradlepoint voor Wireless WAN

VolkerWessels Telecom heeft Cradlepoint geselecteerd als leverancier van draadloze WAN-oplossingen. Met deze uitbreiding in hun portfolio is VolkerWessels Telecom optimaal uitgerust om hun managed services aan te bieden op elke locatie waar connectiviteit nodig is.

De Wireless WAN-oplossingen van Cradlepoint worden door Capestone gedistribueerd naar VolkerWessels Telecom. “VolkerWessels Telecom is voortdurend op zoek naar nieuwe partners die waarde toevoegen aan onze bestaande producten en diensten”, legt Arjen Bakker, Director Connectivity Services & Solutions (CSS) bij VolkerWessels Telecom uit. “Onze ervaring met Capestone is dat ze meer zijn dan een distributeur, door hun partners te ondersteunen met advies en brede kennis van deze oplossingen. Niet alleen op het gebied van 4G/5G-hardware, maar ook op het gebied van IoT-connectiviteit."

Draadloze WAN-oplossingen mogelijk maken

Over de oplossingen van Cradlepoint zegt René Lutjenkossink, ICT Architect bij VolkerWessels Telecom: “We zijn zeer tevreden over de Wireless WAN-oplossingen van Cradlepoint. Deze samenwerking past in de werkwijze van VolkerWessels Telecom. De 4G/5G-routers en -adapters van Cradlepoint en het beheer op afstand met het NetCloud™-platform geven ons de mogelijkheid om onze klanten toekomstbestendige diensten te bieden, en we kijken ernaar uit om onze samenwerking verder uit te breiden.”

Innovatieve projecten

“We kijken ernaar uit om de innovatieve projecten van VolkerWessels Telecom te versterken met de Wireless WAN-oplossingen van Cradlepoint. De samenwerking is een goed begin om te laten zien hoe waardevol dit kan zijn voor verschillende industrieën. Met grote trots zijn we aan de slag gegaan om het bedrijf, de oplossingen en de relatie op te bouwen”, zegt Eric Buijs, Channel Manager Northern Europe bij Cradlepoint.

Alle drie de partijen ontmoetten elkaar op MWC om de relatie te onderstrepen.